Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο τέλος του προηγούμενου έτους το Διεθνές Συνέδριο του Ομίλου Urmet στο Rapallo της Ιταλίας , συγκεντρώνοντας τους αποκλειστικούς Συνεργάτες Εξωτερικού του Urmet από κάθε ήπειρο.

Η Καρσον , η οποία τιμήθηκε ως η πρώτη εταιρεία που πραγματοποίησε εξαγωγή ο Urmet το έτος 1959, αντιπροσωπεύθηκε από τον κ. Γεώργιο Καρακάση, Αντιπρόεδρο της εταιρείας.

Στη τριήμερη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν όλες τις  θυγατρικές του Urmet που αντιπροσωπεύει η ΚΑΡΣΟΝ:  Η Elkron Security (συναγερμοί) ,  Aprimatic (Αυτοματισμοί Θυρών) , Urmet CCTV (κλειστά κυκλώματα) και ασφαλώς οι Θυροτηλεοράσεις/Θυροτηλέφωνα Urmet.

Ιδιαίτερη μνεία έγινε στις νέες κατευθύνσεις της Εταιρείας:  θυροτηλεοράσεις IP , home automation & security integration, Cloud CCTV καθώς και Hotel Management systems.

Ο Όμιλος URMET , πρωτοπόρος ιταλική Εταιρεία Θυροτηλεοράσεων, έχει παγκόσμια παρουσία με 30 θυγατρικές Εταιρείες σε όλο τον κόσμο σχετιζόμενες με το ηλεκτρολογικό υλικό & συστήματα ασφαλείας με πολύ επιτυχημένη πορεία η οποία  επιβεβαιώνεται από τα 60 χρόνια ανοδικής  λειτουργίας και περισσότερα από 35 εκατομμύρια συστήματα εγκατεστημένα στις 5 Ηπείρους.

Η ΚΑΡΣΟΝ ΑΕΒΕ ,  αποκλειστική αντιπρόσωπος του Urmet στην Ελλάδα από το 1959 είναι η πρώτη εταιρεία που τοποθέτησε θυροτηλεόραση στην Ελλάδα. Με μεγάλη τεχνογνωσία, αμεσότητα και πανελλαδική κάλυψη, προχωρά προς νέες κατευθύνσεις, με όραμα να είναι πάντα επικεφαλής των εξελίξεων στους τομείς της.

7η έκθεση INDELEX by ELECTRONICA

Η ΚΑΡΣΟΝ Α.Ε. έδωσε και πάλι δυναμικά το παρόν τον Απρίλιο του 2013στην 7η έκθεση INDELEX by ELECTRONICA που διοργανώνεται με κάθε 2 χρόνια και αποτελεί θεσμό στον χώρο των ηλεκτρονικών – ψηφιακών εφαρμογών και λύσεων.

Η Εταιρεία μας , στα π.100τ.μ. του περιπτέρου μας, ανέδειξε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο τις τελευταίες εξελίξεις των Εταιρειών που αντιπροσωπεύουμε στους Τομείς των Συστημάτων Ασφαλείας, Θυροτηλεοράσεων , Αυτοματισμών αλλά και πολλών άλλων λύσεων προς τον Εγκαταστάτη & τον Ιδιώτη

Ενδεικτικά αναφέρουμε την έντονη παρουσίαση της Εταιρείας URMET DOMUS Ιταλίας, παγκόσμιο ηγέτη στα συστήματα Θυροτηλεοράσεων με αιχμή του δόρατος το νέο σύστημα 2 συρμάτων με τις αυξημένες δυνατότητες και την πολύ υψηλή αξιοπιστία & Κλειστών Κυκλωμάτων TV

Επίσης της θυγατρικής της, Ιταλική ELKRON, από τους μεγαλύτερους & σημαντικότερους Κατασκευαστές Συστημάτων Ασφαλείας με αποδεδειγμένη αξιοπιστία, ποιοτική & τεχνολογική υπεροχή.

Και ως συνήθως τον παγκοσμίως Νο1 κατασκευαστή κιτ Θυροτηλεοράσεων & Ενδοσυνεννοήσεων, COMMAX Κορέας αλλά και τις νέες οικονομικές λύσεις κιτ από την Sentinel Γαλλίας.

Η Εταιρεία μας διαφοροποιήθηκε με την παρουσίαση και άλλων προτάσεων, όπως:

  • ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ – Iverlux Ισπανίας
  • ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΘΥΡΩΝ & ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ– Aprimatic Ιταλίας
  • ΜΕΛΩΔΙΚΑ ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ – Friedland, Αγγλίας
  • ΤΗ ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ/Φακούς – VARTA Γερμανίας
  • Καθώς και ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ – ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥΣ κ.α

Εκτός από τις φωτογραφίες κάποιων στιγμών έχουμε την χαρά να σας παρέχουμε μια ιδιαίτερη εικόνα από το περίπτερο μας σε τρισδιάστατη απεικόνιση ώστε να περιηγηθείτε σε αυτό σαν βρισκόσασταν εκεί αυτοπροσώπως.

Δείτε εδώ την 3D απεικόνιση του περιπτέρου μας