KARSON

75 χρόνια δημιουργικής πρωτοπορίας και συνεχίζουμε…

Η Εταιρεία ΚΑΡΣΟΝ διανύει την όγδοη δεκαετία της, επίτευγμα ιδιαίτερα σημαντικό αφού έχει συνδυαστεί με καθοριστική συμβολή στην ανάπτυξη του Κλάδου Ηλεκτρολογικού Υλικού στην Ελλάδα.

Επιγραμματικά και με σεβασμό στη παράδοση αναφέρουμε την ιστορική διαδρομή της ΚΑΡΣΟΝ ΑΕΒΕ.

  • Έναρξη – 1933 από το Γεώργιο Καρακάση
  • 1947 – Δημιουργία της Βιομηχανίας Β.Η.Ε.
  • 1952 – Επέκτασης στην ΕΒΙΟΠ-ΤΕΜΠΟ (στη συνέχεια ΣΗΜΕΝΣ ΕΛΛΑΣ)
  • 1965 – Δημιουργία της Βιομηχανίας ΜΟΝΥΑΛ  Α.Ε. (στη συνέχεια St Gobin Paris & OWENS CORNING USA)
  • 1970 – Δημιουργία της Βιομηχανίας ΚΑΡΣΟΝ Ε.Π.Ε. από τον Γεώργιο & Ιωάννη Καρακάση – παραγωγής Μετασχηματιστών Φωτιστικών Σωμάτων.
  • 1974 – Μετεξέλιξη σε Ανώνυμη Εταιρεία και επέκταση σε μεγάλο κύκλο εισαγωγών από γνωστούς πολυεθνικούς Οίκους κατ’ αποκλειστικότητα.

Πιο συγκεκριμένα, η Εταιρεία πρωτοστάτησε στον τομέα του φωτισμού σε ιδιαίτερα ευρύ φάσμα – από κτιριακό φωτισμό σε φωτισμό οδών, στον ιδιωτικό αλλά και δημόσιο τομέα.  Επίσης η συνεργασία της Εταιρείας εξ’ αρχής με σημαντικούς πολυεθνικούς Οίκους στον τομέα των Συστημάτων Ασφαλείας και κυρίως στα θυροτηλέφωνα και τις θυροτηλεοράσεις έφεραν την ΚΑΡΣΟΝ από τα πρώτα της βήματα σε ηγετική θέση.

Το δίκτυο συνεργατών της Εταιρείας εκτείνεται σε όλη την Ελλάδα.

Οι εγκαταστάσεις της ΚΑΡΣΟΝ, επιφάνειας 5.000 τ.μ. στεγασμένων χώρων, είναι στο Αιγάλεω Αττικής αλλά η παρουσία της συναντάται σε πολλά κτίσματα και δρόμους της Ελλάδος.
Ενδεικτικές Εταιρείες Αποκλειστικής Αντιπροσωπείας & Διάθεσης: 

Τεχνογνωσία, εμπειρία & αμεσότητα στα Συστήματα Θυροτηλεοράσεων

 O Όμιλος URMET είναι μια παγκόσμια φίρμα με αποδεδειγμένη πρωτοπορία στους νεωτερισμούς και στα ολοκληρωμένα συστήματα η οποία καθοδηγείται από μία βασική αρχή: να δίνει διαχρονική αξία σε ότι προμηθεύεστε από την Εταιρεία. Αυτή η φιλοσοφία μας οδηγεί σε διάφορες τεχνολογίες και νέες λύσεις για να έχετε στο σπίτι σας υψηλής ποιότητος προϊόντα με εξαιρετικό σχεδιασμό, καθώς συνεργαζόμαστε με τους πρωτοπόρους αρχιτέκτονες και σχεδιαστές (όπως τον Giugiaro & τον DeLucchi). Θέλουμε να φροντίζουμε καθένα από τους πελάτες μας σαν να είναι όλοι αποκλειστικοί.

Η URMET είναι ένας Όμιλος με περισσότερες από 30 Εταιρείες στην Ιταλία, καθεμία με τη δική της αποστολή και ιστορία. Με επιτυχημένη ιστορία η οποία επιβεβαιώνεται από τους αριθμούς: 50 χρόνια άριστης λειτουργίας και περισσότερα από 30 εκατομμύρια συστήματα εγκατεστημένα σε όλο τον κόσμο από τη Λατινική Αμερική έως την Άπω Ανατολή.

Η ΚΑΡΣΟΝ ΑΕΒΕ, αποκλειστική αντιπρόσωπος στην Ελλάδα, έχει παρουσία εδώ και 70 χρόνια στο χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού. Το 1970 πρώτοι ξεκινήσαμε να προμηθεύουμε τα ελληνικά νοικοκυριά με συστήματα θυροτηλεοράσεων. Το 2002 αναλάβαμε τον πλήρη εξοπλισμό του Ολυμπιακού Χωριού Αθλητών με θυροτηλεφωνία ενώ ένα χρόνο μετά εξοπλίζουμε αποκλειστικά το Ολυμπιακό Χωριό Τύπου με θυροτηλεοράσεις. Σήμερα απολαμβάνουμε μια δεσπόζουσα θέση και προχωράμε προς νέες κατευθύνσεις, με όραμα πάντα να σας εξυπηρετούμε καλύτερα κάνοντας ένα βήμα πιο πέρα.

Η επιτυχία μας άλλωστε είναι το αποτέλεσμα ανάπτυξης προνομιούχων σχέσεων μεταξύ μιας μεγάλης αλυσίδας: των χρηστών, των εγκαταστατών, των αρχιτεκτόνων & κατασκευαστών και ημών. Αμφίδρομες σχέσεις που διαδραματίζουν πρωτεύοντα ρόλο όσον αφορά το όραμά μας.

 

Ολοκληρωμένα Συστήματα Ασφαλείας για κάθε εφαρμογή

 Από το 1974 ο Ιταλικός κατασκευαστής ELKRON εγγυάται την Ασφάλεια σε οποιοδήποτε εφαρμογή, από τα μικρά οικιακά συστήματα έως και τις μεγαλύτερες εγκαταστάσεις. Το 2000 η ELKRON έγινε μέλος του Ομίλου URMET, έναν ηγετικό Όμιλο στις διεθνείς τηλεπικοινωνίες, αυτοματισμούς οικιών και στα συστήματα ασφαλείας. Η ΚΑΡΣΟΝ ΑΕΒΕ, αποκλειστική αντιπρόσωπος του Urmet στην Ελλάδα και πρωτοπόρος στην Ηλεκτρονική Ασφάλεια, υποστηρίζει πλήρως τη σειρά προϊόντων της ELKRON.

H ELKRON έχει αποδεδειγμένη & σημαντική προϊστορία στην Ελλάδα, καθώς είναι από τις πρώτες Εταιρείες Συστημάτων Ασφαλείας που δραστηριοποιήθηκαν στην εγχώρια αγορά, ήδη από την δεκαετία του ’70.

Με βασικό στόχο την συνεχή μέριμνα προς τη Συνολική Ποιότητα (Total Quality), η Elkron πάντοτε ενσωματώνει τα αυστηρότερα διεθνή standards σε όλα τα στάδια λειτουργίας, από την αρχική σύλληψη του προϊόντος, το σχεδιασμό έως την παραγωγή. Το έμπειρο Τμήμα Συστημάτων Ασφάλειας της ΚΑΡΣΟΝ συμπληρώνει τη διαδικασία με την πανελλαδική διανομή και την πλήρη υποστήριξη προς τον πελάτη.

Ως ηγετική εταιρεία στον τομέα της η ELKRON έχει να παρουσιάσει, 1.600 διαφορετικά προϊόντα σχεδιασμένα και ανεπτυγμένα από την ίδια, πωλήσεις 27 εκατομμυρίων προϊόντων παγκοσμίως & 21 Διεθνείς διακρίσεις σε διάφορες χώρες. Η Elkron έχει πραγματοποιήσει τεράστια πρόοδο στην έρευνα και ανανέωση, εκφράζοντας νέες και μοναδικές λύσεις & επιτυγχάνοντας μια σταθερή διεθνή φήμη στον τομέα των Συστημάτων Ασφαλείας.

 

Oι πληρέστερες λύσεις στον Αυτοματισμό Θυρών & Παραθύρων

 Προσανατολισμένη πάντοτε στη βελτίωση της ποιότητας ζωής η APRIMATIC είναι μια πρωτοποριακή εταιρεία στην αγορά του αυτοματισμού θυρών & παραθύρων. Το 2004 η APRIMATIC έγινε μέλος του Ομίλου URMET, έναν ηγετικό Όμιλο στις διεθνείς τηλεπικοινωνίες, αυτοματισμούς οικιών και στα συστήματα ασφαλείας. Από τα μέσα του 2005, η ΚΑΡΣΟΝ ΑΕΒΕ, αποκλειστική αντιπρόσωπος του Urmet στην Ελλάδα, ενσωμάτωσε τους αυτοματισμούς της Aprimatic στη σειρά προϊόντων της.

Η ευρεία σειρά υψηλών τεχνολογικά λύσεων είναι έτοιμη να ικανοποιήσει τις πλέον ποικίλες απαιτήσεις όλων των τύπων των εξωθύρων, θυρών και παραθύρων. Η Εταιρεία προμηθεύει πλήρη σειρά καινοτόμων προϊόντων καλύπτοντας κάθε τεχνική και λειτουργική ανάγκη. Τα προϊόντα περιλαμβάνουν υδραυλικούς και ηλεκτρομηχανικούς μηχανισμούς για ανοιγόμενες και συρόμενες πόρτες, γκαραζόπορτες, ρολλά, μπάρες, συρόμενες πόρτες, παράθυρα, παραθυρόφυλλα ανοιγόμενα, γρίλιες, ηλιοπροστασίες, καθώς και ραδιο-ελεγχόμενα ηλεκτρονικά συστήματα για αυτοματισμούς οικιών. Λύσεις οι οποίες απλοποιούν την καθημερινή ζωή.

Ο εγκαταστάτης επωφελείται από την ευκολία & ταχύτητα της εγκατάστασης, την εξαιρετική ποιότητα & την άψογη εξυπηρέτηση.

H ΚΑΡΣΟΝ εγγυάται ταχύτατη προμήθεια των προϊόντων σε όλη την Ελλάδα, αποτελεσματικό service & άμεση τεχνική βοήθεια.

Επιλέγοντας την ΚΑΡΣΟΝ & την APRIMATIC σημαίνει επιλογή αξιόπιστων συνεργατών και καινοτόμων προϊόντων, την επιλογή των επαγγελματιών.

 

Τεχνολογικές Λύσεις Αιχμής στις Θυροτηλεοράσεις & τα Κλειστά Κυκλώματα

 H COMMAX Κορέας είναι εδώ και 4 δεκαετίες μια πρωτοπόρος βιομηχανία υψηλής τεχνολογίας στο κλάδο των συστημάτων θυροτηλεοράσεων, θυροτηλεφώνων & κλειστών κυκλωμάτων & τηλεπικοινωνιών με δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 100 χώρες και στις πέντε Ηπείρους.

Στην Ελλάδα αντιπροσωπεύεται αποκλειστικά από την ΚΑΡΣΟΝ ΑΕΒΕ από το τα τέλη της δεκαετίας του ‘80. Μέσω της στενής συνεργασίας η ΚΑΡΣΟΝ & η COMMAX προσφέρουν λύσεις σε διαφόρων τύπων συστήματα – η μεγάλη δύναμη όμως των συστημάτων COMMAX αφορά τις μικρές κατασκευές μέσω πρακτικών λύσεων ιδιαίτερης αισθητικής & τεχνολογίας σε πολύ καλή αναλογία ποιότητας/ τιμής.

Άλλωστε η COMMAX από τις πρώτες ημέρες της ύπαρξής της έκανε αισθητή την παρουσία της όσον αφορά την υψηλή τεχνολογία & τον σχεδιασμό. Έγινε η πρώτη εταιρεία στον κόσμο που απέκτησε πιστοποιητικά UL και TUV στις θυροτηλεοράσεις και στα θυροτηλέφωνα. Επίσης έχει λάβει δεκάδες βραβεία και διακρίσεις καθώς έχει επιλεγεί για 5 συνεχόμενα έτη (από το 1999 μέχρι το 2003), ως μία από τις 50 κορυφαίες επιχειρήσεις με εξαιρετικά ανταγωνιστικά αποτελέσματα , πιστοποιώντας έτσι τη θέση της ως μίας εξέχουσας επιχείρησης στην τεχνολογία της τηλεπικοινωνίας.

Η ΚΑΡΣΟΝ, με άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό τμήμα, προσφέρει όλες τις απαιτούμενες λύσεις σε ενημέρωση, σέρβις & ανταλλακτικά καθώς και πλήρη παρακαταθήκη υλικών

.

FRIEDLAND & KARSON

Friedland & KARSON: H ιστορική & αξιόπιστη Συνεργασία στα Μελωδικά Κουδούνια

 Ο Αγγλικός Κατασκευαστής Μελωδικών Κουδουνιών & Συστημάτων Συναγερμού Friedland είναι συνώνυμος με τον νεωτερισμό και την υπεροχή εδώ και 60 χρόνια. Με εντυπωσιακή ιστορία στο σχεδιασμό, την παραγωγή και την προμήθεια υψηλής ποιότητας κουδουνιών και συναφών προϊόντων, η Friedland έχει την πρώτη θέση στον κόσμο εδώ και πολλές δεκαετίες.

Στην Ελλάδα η Fiedland κατέχει την ύψιστη θέση στα ποιοτικά κουδούνια μέσω της αποκλειστικής αντιπροσώπου της ΚΑΡΣΟΝ ΑΕΒΕ. Οι δυο Εταιρείες συνεργάζονται πάνω από 40 χρόνια από το 1965 έτσι ώστε τα κουδούνια Friedland να βρίσκονται σε κάθε σπίτι και σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας.

Η φήμη των κουδουνιών Friedland προέρχεται από την αφοσίωση στην ποιότητα, την μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων στο χώρο, τον νεωτερισμό & την υψηλή αξιοπιστία μας:

Το συνολικό σύστημα διαχείρισης ποιότητας εξασφαλίζει ότι διατηρούνται υψηλά standards από κάθε πλευρά της επιχείρησης – ISO 9001.
Το εύρος των προϊόντων σε Κουδούνια, Μπουτόν, Βιομηχανικά Κουδούνια, Βομβητές, Κόρνες και Συστήματα Συναγερμού, προσφέρει καινοτομία και ατομικότητα σε κάθε οικία. Από την άνεση των νέων ασύρματων κουδουνιών Libra μέχρι τα παραδοσιακά μας κουδούνια Friedland και με τη μεγάλη ποικιλία των ήχων συμπληρώνουμε όλα τα στυλ οικιών, από το παραδοσιακό μέχρι το σύγχρονο.

Καινοτομίες στα Ασύρματα Συστήματα: Ασύρματα Κουδούνια & Συναγερμοί

Με τις τελευταίες σειρές Ασύρματων Κουδουνιών & Συναγερμών, η Friedland εξακολουθεί να οικοδομεί στην μακρά ιστορία της τεχνικής εμπειρίας και καινοτομίας. Αυτές οι σειρές, με την ευκολία εγκατάστασης & υψηλή ποιότητα προσφέρουν λύσεις σε ποικίλες ανάγκες του πελάτη. Τα προϊόντα είναι συμβατά μεταξύ τους, επιτρέποντας έτσι στους χρήστες να προσθέσουν κάτι νέο κάθε φορά, οικοδομώντας έτσι ένα σύστημα το οποίο είναι κατάλληλο στις ατομικές τους απαιτήσεις.