KARSON

75 χρόνια δημιουργικής πρωτοπορίας και συνεχίζουμε… 

Η Εταιρεία ΚΑΡΣΟΝ διανύει την όγδοη δεκαετία της, επίτευγμα ιδιαίτερα σημαντικό αφού έχει συνδυαστεί με καθοριστική συμβολή στην ανάπτυξη του Κλάδου Ηλεκτρολογικού Υλικού στην Ελλάδα. 

Επιγραμματικά και με σεβασμό στη παράδοση αναφέρουμε την ιστορική διαδρομή της ΚΑΡΣΟΝ ΑΕΒΕ. 

  • Έναρξη – 1933 από το Γεώργιο Καρακάση
  • 1947 – Δημιουργία της Βιομηχανίας Β.Η.Ε.
  • 1952 – Επέκτασης στην ΕΒΙΟΠ-ΤΕΜΠΟ (στη συνέχεια ΣΗΜΕΝΣ ΕΛΛΑΣ)
  • 1965 – Δημιουργία της Βιομηχανίας ΜΟΝΥΑΛ  Α.Ε. (στη συνέχεια St Gobin Paris & OWENS CORNING USA)
  • 1970 – Δημιουργία της Βιομηχανίας ΚΑΡΣΟΝ Ε.Π.Ε. από τον Γεώργιο & Ιωάννη Καρακάση – παραγωγής Μετασχηματιστών Φωτιστικών Σωμάτων.
  • 1974 – Μετεξέλιξη σε Ανώνυμη Εταιρεία και επέκταση σε μεγάλο κύκλο εισαγωγών από γνωστούς πολυεθνικούς Οίκους κατ’ αποκλειστικότητα.

Πιο συγκεκριμένα, η Εταιρεία πρωτοστάτησε στον τομέα του φωτισμού σε ιδιαίτερα ευρύ φάσμα – από κτιριακό φωτισμό σε φωτισμό οδών, στον ιδιωτικό αλλά και δημόσιο τομέα.  Επίσης η συνεργασία της Εταιρείας εξ’ αρχής με σημαντικούς πολυεθνικούς Οίκους στον τομέα των Συστημάτων Ασφαλείας και κυρίως στα θυροτηλέφωνα και τις θυροτηλεοράσεις έφεραν την ΚΑΡΣΟΝ από τα πρώτα της βήματα σε ηγετική θέση. 

Το δίκτυο συνεργατών της Εταιρείας εκτείνεται σε όλη την Ελλάδα. 

Οι εγκαταστάσεις της ΚΑΡΣΟΝ, επιφάνειας 5.000 τ.μ. στεγασμένων χώρων, είναι στο Αιγάλεω Αττικής αλλά η παρουσία της συναντάται σε πολλά κτίσματα και δρόμους της Ελλάδος. 

Τεχνογνωσία, εμπειρία & αμεσότητα στα Συστήματα Θυροτηλεοράσεων

KARSON Α.Ε Προφίλ

O Όμιλος URMET είναι μια παγκόσμια φίρμα με αποδεδειγμένη πρωτοπορία στους νεωτερισμούς και στα ολοκληρωμένα συστήματα η οποία καθοδηγείται από μία βασική αρχή: να δίνει διαχρονική αξία σε ότι προμηθεύεστε από την Εταιρεία. Αυτή η φιλοσοφία μας οδηγεί σε διάφορες τεχνολογίες και νέες λύσεις για να έχετε στο σπίτι σας υψηλής ποιότητος προϊόντα με εξαιρετικό σχεδιασμό, καθώς συνεργαζόμαστε με τους πρωτοπόρους αρχιτέκτονες και σχεδιαστές (όπως τον Giugiaro & τον DeLucchi). Θέλουμε να φροντίζουμε καθένα από τους πελάτες μας σαν να είναι όλοι αποκλειστικοί. 

Η URMET είναι ένας Όμιλος με περισσότερες από 30 Εταιρείες στην Ιταλία, καθεμία με τη δική της αποστολή και ιστορία. Με επιτυχημένη ιστορία η οποία επιβεβαιώνεται από τους αριθμούς: 50 χρόνια άριστης λειτουργίας και περισσότερα από 30 εκατομμύρια συστήματα εγκατεστημένα σε όλο τον κόσμο από τη Λατινική Αμερική έως την Άπω Ανατολή. 

Η ΚΑΡΣΟΝ ΑΕΒΕ, αποκλειστική αντιπρόσωπος στην Ελλάδα, έχει παρουσία εδώ και 70 χρόνια στο χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού. Το 1970 πρώτοι ξεκινήσαμε να προμηθεύουμε τα ελληνικά νοικοκυριά με συστήματα θυροτηλεοράσεων. Το 2002 αναλάβαμε τον πλήρη εξοπλισμό του Ολυμπιακού Χωριού Αθλητών με θυροτηλεφωνία ενώ ένα χρόνο μετά εξοπλίζουμε αποκλειστικά το Ολυμπιακό Χωριό Τύπου με θυροτηλεοράσεις. Σήμερα απολαμβάνουμε μια δεσπόζουσα θέση και προχωράμε προς νέες κατευθύνσεις, με όραμα πάντα να σας εξυπηρετούμε καλύτερα κάνοντας ένα βήμα πιο πέρα. 

Η επιτυχία μας άλλωστε είναι το αποτέλεσμα ανάπτυξης προνομιούχων σχέσεων μεταξύ μιας μεγάλης αλυσίδας: των χρηστών, των εγκαταστατών, των αρχιτεκτόνων & κατασκευαστών και ημών. Αμφίδρομες σχέσεις που διαδραματίζουν πρωτεύοντα ρόλο όσον αφορά το όραμά μας.

Τεχνολογικες Λυσεις Αιχμης στις Θυροτηλεορασεις & τα Κλειστα Κυκλωματα

KARSON Α.Ε Προφίλ

H COMMAX Κορέας είναι εδώ και 4 δεκαετίες μια πρωτοπόρος βιομηχανία υψηλής τεχνολογίας στο κλάδο των συστημάτων θυροτηλεοράσεων, θυροτηλεφώνων & κλειστών κυκλωμάτων & τηλεπικοινωνιών με δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 100 χώρες και στις πέντε Ηπείρους. 

Στην Ελλάδα αντιπροσωπεύεται αποκλειστικά από την ΚΑΡΣΟΝ ΑΕΒΕ από το τα τέλη της δεκαετίας του ‘80. Μέσω της στενής συνεργασίας η ΚΑΡΣΟΝ & η COMMAX προσφέρουν λύσεις σε διαφόρων τύπων συστήματα – η μεγάλη δύναμη όμως των συστημάτων COMMAX αφορά τις μικρές κατασκευές μέσω πρακτικών λύσεων ιδιαίτερης αισθητικής & τεχνολογίας σε πολύ καλή αναλογία ποιότητας/ τιμής.

Άλλωστε η COMMAX από τις πρώτες ημέρες της ύπαρξής της έκανε αισθητή την παρουσία της όσον αφορά την υψηλή τεχνολογία & τον σχεδιασμό. Έγινε η πρώτη εταιρεία στον κόσμο που απέκτησε πιστοποιητικά UL και TUV στις θυροτηλεοράσεις και στα θυροτηλέφωνα. Επίσης έχει λάβει δεκάδες βραβεία και διακρίσεις καθώς έχει επιλεγεί για 5 συνεχόμενα έτη (από το 1999 μέχρι το 2003), ως μία από τις 50 κορυφαίες επιχειρήσεις με εξαιρετικά ανταγωνιστικά αποτελέσματα , πιστοποιώντας έτσι τη θέση της ως μίας εξέχουσας επιχείρησης στην τεχνολογία της τηλεπικοινωνίας.

Η ΚΑΡΣΟΝ, με άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό τμήμα, προσφέρει όλες τις απαιτούμενες λύσεις σε ενημέρωση, σέρβις & ανταλλακτικά καθώς και πλήρη παρακαταθήκη υλικών

Ολοκληρωμένα Συστήματα Ασφαλείας για κάθε εφαρμογή

KARSON Α.Ε Προφίλ
KARSON Α.Ε Προφίλ
KARSON Α.Ε Προφίλ
KARSON Α.Ε Προφίλ

Η ΚΑΡΣΟΝ συνεργάζεται με ορισμένους από τους πιο ισχυρούς Προμηθευτές συστημάτων ασφαλείας για ποικίλες λύσεις μέσης & υψηλής Ασφάλειας οικιακών συστημάτων έως και μεγαλύτερες εγκαταστάσεις, υπό την άρτια υποστήριξη του Τεχνικού Τμήματος της ΚΑΡΣΟΝ

Urmet Ιταλίας

Το τμήμα Security URMET (Κλειστά Κυκλώματα CCTV & Συστήματα Συναγερμών) είναι η φυσική εξέλιξη της ιστορίας του Ομίλου URMET, της πρωτοπόρου ιταλικής Εταιρείας Τηλεπικοινωνιών εξειδικευμένης στην οικιακή επικοινωνία, τους αυτοματισμούς και στα συστήματα θυροτηλεφώνων και θυροτηλεοράσεων.

Η URMET είναι ένας Όμιλος με παγκόσμια παρουσία. Ενσωματώνει περισσότερες από 30 Εταιρείες από όλο τον κόσμο, καθεμία με τη δική της αποστολή και ιστορία. Μια επιτυχημένη πορεία η οποία επιβεβαιώνεται από τους αριθμούς: 60 χρόνια άριστης λειτουργίας και περισσότερα από 35 εκατομμύρια συστήματα εγκατεστημένα σε κάθε Ήπειρο!

Honeywell Homes USA

Εκμεταλλευόμενη  την μακρόχρονη πείρα της στην τεχνογνωσία και την  καινοτομία, η Honeywell Homes με την ΚΑΡΣΟΝ παρουσιάζουν σταδιακά μια σειρά από προϊόντα ασφαλείας & αυτοματισμών από απλά κουδούνια εισόδου, σε εξελιγμένες ασύρματες λύσεις έως έξυπνους Συναγερμούς. O κορυφαίος παγκοσμίως Οίκος πρωτοποριακής τεχνολογίας για το σπίτι, Honeywell,  ιδρύθηκε το 1885 και τα τελευταία 132 χρόνια έχει οδηγήσει τις θυγατρικές επιχειρήσεις της σε μεγαλύτερα ύψη με στόχο να βελτιώσουν τη ζωή των χρηστών.

Elkron Ιταλίας

Σε συνεργασία με την ΚΑΡΣΟΝ από το 2007, ώστε να συμπληρώνει τις υπόλοιπες εταιρείες & σειρές μας , ο Ιταλικός κατασκευαστής ELKRON από το 1974 εγγυάται την Ασφάλεια από τα μικρά οικιακά συστήματα έως και μεγαλύτερες εγκαταστάσεις. H ELKRON έχει αποδεδειγμένη & σημαντική προϊστορία στην Ελλάδα, καθώς είναι από τις πρώτες Εταιρείες Συστημάτων Ασφαλείας που δραστηριοποιήθηκαν στην εγχώρια αγορά.Με βασικό στόχο την συνεχή μέριμνα προς τη Συνολική Ποιότητα (Total Quality), η Elkron πάντοτε ενσωματώνει τα αυστηρότερα διεθνή standards σε όλα τα στάδια λειτουργίας. Το έμπειρο Τμήμα Συστημάτων Ασφάλειας της ΚΑΡΣΟΝ συμπληρώνει τη διαδικασία με την πανελλαδική διανομή και την πλήρη υποστήριξη προς τον πελάτη.

SCS SENTINEL Γαλλίας

Μια Εταιρεία του ομίλου URMET, η οποία συγκαταλέγεται στους μεγαλύτερους προμηθευτές στην Ευρώπη σε έξυπνες ηλεκτρονικές συσκευές, με οικονομικές λύσεις υψηλής ποιότητας, πρωτοτυπία & προσεγμένη συσκευασία των προϊόντων. Από το 2011 αντιπροσωπεύεται από την ΚΑΡΣΟΝ με μια στρατηγική συνεργασία για την αναβαθμισμένη εξυπηρέτηση των πελατών της. 

Οι πληρεστερες λυσεις στον Αυτοματισμό Θυρων & Παραθυρων

KARSON Α.Ε Προφίλ
KARSON Α.Ε Προφίλ

H SCS SENTINEL Γαλλίας, Εταιρεία του ομίλου URMET, έχει αποκτήσει εδώ και δυο δεκαετίες μεγάλη εμπειρία στους Αυτοματισμούς θυρών οικιακών εγκαταστάσεων, συνεργαζόμενη με εκ των μεγαλύτερων πολυεθνικών στην Ευρώπη. Χαρακτηριστικό γνώρισμα της SCS είναι η πρωτοτυπία, η ποιότητα και η προσεγμένη συσκευασία των προϊόντων της, με ειδίκευση σε ΚΙΤ αυτοματισμών προσαρμοσμένα απόλυτα στις ανάγκες και του καταναλωτή αλλά και του εγκαταστάτη. Από το 2011 η ΚΑΡΣΟΝ ΑΕΒΕ αναλαμβάνει την αντιπροσωπεία της με μια στρατηγική συνεργασία & στόχο την αναβαθμισμένη εξυπηρέτηση των πελατών της Ελληνικής αγοράς.

Από τα μέσα του 2005, η ΚΑΡΣΟΝ ΑΕΒΕ έχει ενσωματώσει και τους αυτοματισμούς της Aprimatic στη σειρά προϊόντων της για να καλύπτει περαιτέρω τις ανάγκες των πελατών της . Η APRIMATIC είναι μια δυναμική εταιρεία στην αγορά του αυτοματισμού θυρών & παραθύρων όχι μόνο για οικιακές χρήσεις αλλά και επαγγελματικές.

Η ευρεία σειρά υψηλών τεχνολογικά λύσεων των συνεργατών της ΚΑΡΣΟΝ είναι έτοιμη να ικανοποιήσει τις πλέον ποικίλες απαιτήσεις όλων των τύπων των εξωθύρων, θυρών και παραθύρων. Τα προϊόντα περιλαμβάνουν υδραυλικούς και ηλεκτρομηχανικούς μηχανισμούς για ανοιγόμενες και συρόμενες πόρτες, γκαραζόπορτες, ρολλά, μπάρες, συρόμενες πόρτες, παράθυρα, παραθυρόφυλλα ανοιγόμενα, γρίλιες, ηλιοπροστασίες, καθώς και ραδιο-ελεγχόμενα ηλεκτρονικά συστήματα για αυτοματισμούς οικιών. Λύσεις οι οποίες απλοποιούν την καθημερινή ζωή.

Ο εγκαταστάτης επωφελείται από την ευκολία & ταχύτητα της εγκατάστασης, την εξαιρετική ποιότητα & την άψογη εξυπηρέτηση. H ΚΑΡΣΟΝ εγγυάται ταχύτατη προμήθεια των προϊόντων σε όλη την Ελλάδα, αποτελεσματικό service & άμεση τεχνική βοήθεια. 

Friedland , SCS & KARSON: Ιστορική Συνεργασία στα Μελωδικά Κουδούνια από το 1965 

KARSON Α.Ε Προφίλ
KARSON Α.Ε Προφίλ

Η Friedland Αγγλίας , ο κορυφαίος κατασκευαστής κουδουνιών στον κόσμο εδώ και 65 χρόνια, ο οποίος προωθείται αποκλειστικά υπό την ονομασία του κορυφαίου παγκόσμιου Οίκου πρωτοποριακής τεχνολογίας για το σπίτι, την Honeywell, κατέχει στην Ελλάδα την ύψιστη θέση στα ποιοτικά κουδούνια μέσω της αποκλειστικής αντιπροσώπου της ΚΑΡΣΟΝ ΑΕΒΕ. Οι δυο Εταιρείες συνεργάζονται πάνω από 55 χρόνια από το 1965 έτσι ώστε τα κουδούνια Friedland να βρίσκονται σε κάθε σπίτι και σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας. Η φήμη των κουδουνιών Friedland προέρχεται από την αφοσίωση στην ποιότητα, την μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων στο χώρο, τον νεωτερισμό & την υψηλή αξιοπιστία μας:

H SCS SENTINEL Γαλλίας, Εταιρεία του ομίλου URMET, συγκαταλέγεται στους μεγαλύτερους προμηθευτές στην Ευρώπη σε Κουδούνια, αυτοματισμούς & ηλεκτρονικές συσκευές , με οικονομικές λύσεις υψηλής ποιότητας, πρωτοτυπία & προσεγμένη συσκευασία των προϊόντων. Από το 2011 αντιπροσωπεύεται από την ΚΑΡΣΟΝ με μια στρατηγική συνεργασία για την αναβαθμισμένη εξυπηρέτηση των πελατών της Ελληνικής αγοράς.

Χαρακτηριστικό γνώρισμα της SCS είναι η πρωτοτυπία, η ποιότητα και η προσεγμένη συσκευασία των προϊόντων της, χαρακτηριστικά που διευκολύνουν την καθημερινότητα μας.

Το εύρος των προϊόντων των συνεργατών της ΚΑΡΣΟΝ σε Κουδούνια, Μπουτόν, Βιομηχανικά Κουδούνια, Βομβητές, Κόρνες και Συστήματα Συναγερμού, προσφέρει καινοτομία και ατομικότητα σε κάθε οικία αλλά και επαγγελματικό χώρο, από το παραδοσιακό μέχρι το σύγχρονο.

ΕΠΟΧΙΚο ΥΛΙΚο: ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ- ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΑ – ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ

KARSON Α.Ε Προφίλ
KARSON Α.Ε Προφίλ

Τρεις δεκαετίες διαρκούς & επιτυχημένης πορείας στα Εποχικά, με διαρκώς αυξανόμενη γκάμα οικιακών και επαγγελματικών λύσεων , αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά και μεγάλη προσοχή στην ποιότητα. 

KARSON Α.Ε Προφίλ
KARSON Α.Ε Προφίλ
KARSON Α.Ε Προφίλ
KARSON Α.Ε Προφίλ
KARSON Α.Ε Προφίλ
KARSON Α.Ε Προφίλ
KARSON Α.Ε Προφίλ
KARSON Α.Ε Προφίλ
KARSON Α.Ε Προφίλ
KARSON Α.Ε Προφίλ
KARSON Α.Ε Προφίλ
KARSON Α.Ε Προφίλ