Υπηρεσίες & Προϊόντα προσανατολισμένες σε Εσάς!

KARSON Α.Ε Υπηρεσίες

Η ΚΑΡΣΟΝ ΑΕΒΕ, αποκλειστική αντιπρόσωπος του Urmet στην Ελλάδα, έχει παρουσία εδώ και 80 χρόνια στο χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού.  Το 1974 πρώτοι ξεκινήσαμε να προμηθεύουμε τις ελληνικές κατοικίες με συστήματα θυροτηλεοράσεων.  Με μεγάλη τεχνογνωσία, εμπειρία και αμεσότητα, σήμερα απολαμβάνουμε μια δεσπόζουσα θέση στο χώρο μας και προχωράμε με όραμα να είμαστε πάντα επικεφαλής των εξελίξεων στον τομέα του Ηλεκτρολογικού Υλικού & Συστημάτων Ασφαλείας.

Τα προϊόντα μας τα βρίσκεται στα περισσότερα Καταστήματα Ηλεκτρολογικού Υλικού & Συστημάτων Ασφαλείας σε όλη την Ελλάδα – τους Συνεργάτες μας  που βοηθούν στην καλύτερη εξυπηρέτησή σας .

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΠΑΡΟΧΕΣ της ΚΑΡΣΟΝ

Η ΚΑΡΣΟΝ διαθέτει το παλαιότερο (από το 1970) & πλέον εξειδικευμένο Τεχνικό Τμήμα Θυροσυστημάτων στην Ελλάδα. Με μεγάλη τεχνογνωσία στους Τομείς θυροτηλέφωνα , θυροτηλεόραση, συναγερμό, κλειστό κύκλωμα cctv, γκαραζόπορτα, φωτισμό, αυτοματισμό, ηλεκτρολογικό υλικό.

Δίνουμε μεγάλη σημασία στη δυνατότητα ελέγχου της υπάρχουσας εγκατάστασης για ανεύρεση του ιδανικού συστήματος για κάθε κατοικία!
Με αυτό τον τρόπο μπορεί, με τη σιγουριά των προτάσεων των Ειδικών Συνεργατών μας, να επιλέξει ο Πελάτης το καταλληλότερο σύστημα ανά περίσταση.

Σας παρέχουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες ώστε να αντικαταστήστε το παλαιό σας σύστημα εύκολα και οικονομικά με την πιο πλήρη γκάμα αναλογικών & ψηφιακών συστημάτων Urmet, για μέγιστη ασφάλεια, προστασία και παρακολούθηση της πρόσβασης, με ευκολία στην επικοινωνία και την διαχείριση.
…χωρίς σκαψίματα-μερεμέτια και ηλεκτρολογικές εργασίες στα διαμερίσματα!

Λοιπές ΠΑΡΟΧΕΣ/ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ & ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ

Προγραμματισμός επισκέψεων των Εξουσιοδοτημένων Συνεργείων μας για:

  • Μελέτη – έλεγχο – εγκατάσταση
  • Βλάβες & τοποθετήσεις
  • Τελική ρύθμιση του συστήματος
  • Διαθέσιμο τηλεφωνικό κέντρο Τεχνικών για:
  • Τεχνική υποστήριξη στους εγκαταστάτες
  • Συμβουλές & οδηγίες χρήσης στους χρήστεςkal
  • Βοήθεια για την επιλογή των πιο κατάλληλων υλικών ανά περίσταση

Βασική αποστολή μας, όπως την αντιλαμβάνονται & υλοποιούν καθημερινά οι εργαζόμενοι στην ΚΑΡΣΟΝ, είναι να σας εξυπηρετούμε καλύτερα κάνοντας πάντα ένα βήμα πιο μπροστά & να σας προσφέρουμε αξιόπιστες υπηρεσίες & προϊόντα που να ανταποκρίνονται στα πιο υψηλά επίπεδα.

Θέλουμε όλοι να προσβλέπουν σε εμάς να τους προμηθεύσουμε το καλύτερο σε όλους τους τομείς που δραστηριοποιούμαστε: στα θυροτηλέφωνο , θυροτηλεόραση, συναγερμό, κλειστό κύκλωμα cctv, γκαραζόπορτα, κουδούνι, φωτισμό, αυτοματισμό, ηλεκτρολογικό υλικό, ανεμιστήρες – εξαεριστήρες κλπ.

Πιστεύουμε ότι χρησιμοποιώντας ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου, καταγραφής, ειδοποίησης, τηλεχειρισμού και αυτοματοποίησης, αυξάνεται η ασφάλεια κάθε κτιρίου & κατοικίας. Αντίστοιχα, με μπουτονιέρες, οθόνες, πληκτρολόγια, πόρτες ασφαλείας, σειρήνες κλπ. υψηλής αισθητικής, αυξάνεται η αισθητική του κτιρίου.

Η επιτυχία μας άλλωστε είναι το αποτέλεσμα ανάπτυξης προνομιούχων σχέσεων  μεταξύ μιας μεγάλης αλυσίδας: των χρηστών, των εγκαταστατών, των επιλεγμένων καταστημάτων, των Αρχιτεκτόνων και ημών. Αμφίδρομες σχέσεις που διαδραματίζουν πρωτεύοντα ρόλο όσον αφορά το όραμά μας.

KARSON Α.Ε Υπηρεσίες
KARSON Α.Ε Υπηρεσίες
KARSON Α.Ε Υπηρεσίες
KARSON Α.Ε Υπηρεσίες
KARSON Α.Ε Υπηρεσίες
KARSON Α.Ε Υπηρεσίες
KARSON Α.Ε Υπηρεσίες
KARSON Α.Ε Υπηρεσίες
KARSON Α.Ε Υπηρεσίες
KARSON Α.Ε Υπηρεσίες
KARSON Α.Ε Υπηρεσίες
KARSON Α.Ε Υπηρεσίες