Η Friedland Αγγλίας , ο κορυφαίος κατασκευαστής κουδουνιών στον κόσμο, πλέον θα προωθείται αποκλειστικά υπό την ονομασία του κορυφαίου παγκόσμιου Οίκου πρωτοποριακής τεχνολογίας για το σπίτι, την Honeywell.

Η Honeywell ιδρύθηκε το 1885 και τα τελευταία 132 χρόνια έχει οδηγήσει τις θυγατρικές επιχειρήσεις της  σε μεγαλύτερα ύψη με καινοτομίες και στόχο να βελτιώσουν τη ζωή των χρηστών.

Εκμεταλλευόμενη  τη 70χρονη κληρονομιά της Friedland ως κατασκευαστή των καλύτερων κουδουνιών στον κόσμο και προσθέτοντας την τεχνογνωσία και την εμπειρία της Honeywell στην καινοτομία, οι δυο εταιρείες σκοπεύουν στο σχεδιασμό νέων σειρών για πραγματικά επαναστατικά κουδούνια όχι μόνο απίστευτα αξιόπιστα , αλλά και αλλάζοντας τον ορισμό του τι είναι ικανό να κάνει ένα οικιακό κουδούνι μέσω μιας σειράς έξυπνων, προσαρμόσιμων λειτουργιών, του διαισθητικού σχεδιασμού και της ευελιξίας τους.

Η αξιοπιστία, η ποιότητα και η τελειότητα θα είναι πάντα οι λέξεις-κλειδιά της Friedland & Honeywell

Στην Ελλάδα η Friedland κατέχει την ύψιστη θέση στα ποιοτικά κουδούνια μέσω της αποκλειστικής αντιπροσώπου της ΚΑΡΣΟΝ ΑΕΒΕ. Οι δυο Εταιρείες συνεργάζονται πάνω από 50 χρόνια από το 1965 έτσι ώστε τα κουδούνια Friedland να βρίσκονται σε κάθε σπίτι και σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας.

Η φήμη των κουδουνιών Friedland προέρχεται από την αφοσίωση στην ποιότητα, την μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων στο χώρο, τον νεωτερισμό & την υψηλή αξιοπιστία μας.

Το εύρος των προϊόντων σε Κουδούνια, Μπουτόν, Βιομηχανικά Κουδούνια, Βομβητές, Κόρνες και Συστήματα Συναγερμού, προσφέρει καινοτομία και ατομικότητα σε κάθε οικία, από το παραδοσιακό μέχρι το σύγχρονο.